2021-08-07 07:54:26• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Áldozz a hobbidra és a családodra is

Napi horoszkóp augusztus 7-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint remekül érzed magad, és nem félsz kimondani, amiben hiszel, ami hatalmas dolog, hiszen olyan sokan viselkednek kétszínűen. Megint készséggel segítesz másokon – ne csüggedj, ha nem kap azonnali elismerést a tetteidért! A hétvégét töltsd a barátaiddal, szeretteiddel.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Mostanság a napi rutin mellett nem sok mindenre maradt időd – kicsit át kellene szervezni az életedet! Adódhatnak váratlan gondok a mai napon, de Fortuna kihúz a pácból, és felemelő pillanatokból sem lesz hiány, szép érzésekkel ajándékoz meg ez a nyári nap. Kerüld viszont a pénzügyi kockázatot!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Megtapasztalhatod, hogy a rosszhoz hasonlóan a jó is csőstül jön. A magánéletedben olajozottabban mennek a dolgok, anyagi téren is remek periódus veszi kezdetét. Szívügyekben a Vénusz támogatását élvezheted. Igazán nem lesz okod a panaszra!


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Túl érzékeny hangulatban vagy. A gond csak az, hogyha úgy érzed, megbántottak, éles szavakkal vágsz vissza. Igyekezz türelmesebb lenni a pároddal, hidd el, szeret, és nem direkt húzza keresztül az elképzeléseidet! Más téren viszont könnyebben veszed az akadályokat, mint eddig bármikor.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Lelkiismeretességed, kitartásod révén életed több területén is kedvező fordulatra számíthatsz. Késztetést érezhetsz rá, hogy belevágj valami újba. Otthon tervezel változtatást? Barátaid segítenek a megvalósításában! Ha bármilyen más terved is van, most valahogy még az eddig elérhetetlennek tűnő dolgok is megvalósíthatóak lesznek.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Azok a pénzügyi terveid, amelyeknek a megvalósításán jelenleg dolgozol, rövid időn belül komoly haszonnal kecsegtetnek, és ma értékes tanácsokat is kaphatsz ezekhez. Egy kollégád szeretne a barátod lenni, mert már régóta csodál téged mint embert, vagy éppen vonzódik hozzád.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Rendkívül kedves és segítőkész vagy ma, de persze ez tőled nem szokatlan. Sajnos egyesek visszaélhetnek a bőkezűségeddel: a könnyelmű barátok most viszik a pénzt. Meglehet, vagy olyan nagylelkű, hogy még ebben is örömödet leled. Áldozz a hobbidra és a családodra is!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Remélhetőleg egy kis kirándulással, strandolással tudod tölteni a napot. A párkapcsolatodnak is jót tesz a kikapcsolódás: idilli, mámoros, szerelmes napot élhettek át együtt. Mintha visszatérne minden régi álmotok.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Az elmúlt hetek óvatosságra tanítottak – most már lehetsz bátor! A magánéletedben is eloszlanak a felhők, kapcsolataid szempontjából remek időszak kezdődik.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Egy kiruccanáson, utazáson boldog lehetsz. Méghozzá minél távolabb mész, annál boldogabb. Lehet, hogy ez kissé az otthoni gondok elől való menekülésnek tűnik, de szükséged van egy kis lélegzetvételre. Feltöltődve aztán úgyis mindent kicsit más színben fogsz látni. Ha otthon maradsz, akkor is ki tudsz kapcsolódni, csak hívd fel egy rég nem látott barátodat.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Új terveken töröd a fejed, de a kedvező lehetőség nem onnan jön, ahonnan várod, egészen meglepő fordulatot vehetnek a dolgok. Ne sokat morfondírozz, és ne bízz a sült galambban sem! Viszont ha teszel érte, most megvalósíthatod egy álmodat.


Halak: II. 19. - III. 20.

Kitisztul az ég, és bár megjelenhet rajta néhány bárányfelhő, ezeket nem kell komolyan venned. Új barátságot köthetsz, valakit pedig örökre a szívedbe zárhatsz. Igyekezz szelíden viselkedni azokkal, akiket szeretsz!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: